Total Pageviews

Saturday, February 19, 2011

posto2~~~



hari ini aku jd penghantar surat yg btauliah....posmen xkeja ari sabtu ni tp aku keja,btauliah katakan...huhuhu..surat tu 1 tajok je,tp nama yg mnerima tu,ade yg kat selatan,timur,timur laut,utara...huhuu


surat tu bertajuk "kenduri kesyukuran MUHAMMMAD EMIR MIKHAIL"...majlis tu berlangsong besok....cpa2 yg mmbaca post ni pd 19/02/2011 boleh la dtg kat rumah aku besok 20/02/2011..cpa2 yg tahu rumah aku la...yg xtahu tu raya nanti jemput la dtg rumh ye(lame lg,posa blom...hehehehe)nanti aku buat map utk korang..


lupe nak ckp,yg punya majlis tu abg aku sendiri...die nak buat majlis ksyukuran tok anak die...buat pgetahuan semua,MIKHAIl baru keluar hospital baru2 ni...9 ari kat hospital,5 ari kat ICU dalam keaadaan kritikal..4 ari kat wad biasa...


nanti la aku cerita saat gentir n duka masa kat hospital selama 9 ari tu...argggghhhh....jam dah tunjuk kol 12,panas la....xpela,guna payong je...jd mamat payong..hahahhahaha...bubye...

4 comments:

  1. AE...mek blh la dtg t0k oww....coz mk dh bc. :)

    ReplyDelete
  2. Nak xpg tadik...nggu jak kmk...hahahha...

    ReplyDelete
  3. xda buah berangan ctok...xda jual..bkn pasar minggu tok...hahahahah:]

    ReplyDelete